dinsdag 24 mei 2011

l'Oreal Glam Bronze

l'Oreal. Ik ben er geen fan van. Ze testen op dieren, liegen er over, en vragen teveel geld voor producten die over het algemeen weinig kwaliteit bevatten. Over het algemeen laat ik dit merk dus graag staan en interesseert het me niet erg veel als ze met iets nieuws komen.

Totdat wij enige tijd geleden in de winkel een nieuw product binnen kregen bij de rest van de bestelling. Of ja, echt nieuw was het volgens mij niet, meer een vernieuwd ouder product. Toch trok het mijn aandacht.
'Helaas' was l'Oreal in de aanbieding en aangezien er zelfs nóg een nieuw product binnen was gekomen dat ik moest hebben, besloot ik voor de actie te gaan en ze eens mee te nemen.


Het eerste product is het Glam Bronze trio voor brunettes. Hier is ook een variant van voor blondines, waarvan de bovenste kleur roze is en de andere 2 kleuren eigenlijk bijna hetzelfde zijn als in dit trio.

Het product komt in een doorzichtig plastic doosje met een bronskleurige rand en tekst gedrukt op de bovenkant. Het voelt wel wat goedkoop aan, maar persoonlijk vind ik het er niet zo uit zien. Chic is anders, maar dit doosje misstaat niet in mijn collectie.
Zoals je vaak ziet, kan het binnenste gedeelte van het doosje ook open. Hieronder zit nog een spiegeltje en een kwastje. Het spiegeltje is makkelijk, zit op een fijne plek waar 'ie niet vies kan worden (zoals boven de poeder bijvoorbeeld!).
Het kwastje, tsja... Handig voor als je niks bij je hebt en je make-up bij moet werken, maar om het zo mee aan te brengen word het niks. De haartjes voelen redelijk fijn aan, maar je kán er gewoon niks mee. Na een keertje proberen op mijn hand kwam er zelfs van de donkerste kleur niet meer dan wat glans af. Terwijl mijn swatches iets heel anders laten zien!


De swatches. Zoals je ziet kont er echt wel veel kleur van af! Iets wat ik niet vaak zie bij l'Oreal. Alleen de rechter kleur (bovenste in het doosje), valt een beetje tegen. Hier zie je niet erg veel van, en de kleur die je ziet lijkt bijna niet op de kleur in het doosje. Zelf vind ik dat niet erg, de bovenste 2 kleuren meng ik toch steeds.

Al met al een geslaagd product van l'Oreal als je het mij vraagt!

Het 2e product was uiteraard te mooi om waard te zijn. In mei kwam l'Oreal met 4 nieuwe Glam Shine Fresh glossjes. Een oranje, roze, gele en blauwe kleur. Geweldig! En omdat het bijna koninginnedag was nam ik de oranje mee.

Kijk mee naar de foto's.

Prachtig product, niet? Fijn glossje, leuke kleur, prettige applicator. En dan nu de swatch:


En daar bewijst l'Oreal zich weer. Ik kocht deze kleur omdat ik een oranje gloss wou. Wat uiteindelijk op mijn hand te zien is, is meer doorzichtig met een waasje oranje. Iets wat je op mijn lichte hand wel ziet, maar wat totaal verdwijnt op mijn lippen. Jammer..Vraag van vandaag: Wat is jou mening over l'Oreal?